Post by muslesslegbyhel on Mar 7, 2022 14:52:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War: Legions ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War: Legions IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačno sve ▞▞▞
▞▞▞ Art of War: Legions 2022 version ▞▞▞
Ovo definitivno nije igra u reklami. Igra u oglasu ima lik koji prolazi kroz matematičke operacije kako bi utjecao na veličinu njegove vojske. Programeri znaju da se lažno oglašavaju, ali će pitati "koji ste oglas vidjeli?" kao što rade u svim drugim sličnim recenzijama. Moraš biti prilično glup da ne znaš odakle ti klitori dolaze! Kao da netko drugi stvara lažne oglase za povezivanje na ovo preuzimanje!
Oglas je bio potpuno drugačiji od igre.. Deinstaliran nakon što se igra tri puta srušila
Katastrofa,igra je imala potencijala,međutim sve se svelo na placanje,f2p igrači nemaju nikakav san.
Polagano mljevenje. Čak i ako potrošite tone novca za dragulje, još uvijek nikamo ne idete brzo.
Ništa slično onome što se reklamira. Nije strašna igra, ograničeni oglasi, platite za pobjedu, ali se još uvijek može igrati. Međutim, oglasi su očito obmanjujući. Deinstalirano.
FFVII The First Soldier アクション aihb
Stvarno mi se sviđa igra, ali je teže dobiti bolju jedinicu i volio bih kada biste mogli napraviti bolju priliku za bolju jedinicu, to je sve 4/5
Muka mi je od igara koje su potpuno drugačije od igre u dodatku. Pokažite pravu igru ili ne stavljajte oglase. Izbrisat ću ovu igru
Sveukupna igra je ležerna i brza. Koncept spajanja heroja zajedno kako bi postali jači je prilično zadovoljavajući i funkcionira s uzlaznim trendom ove vrste igranja. Cijenim jednostavnost grafike gdje možete imati masovni broj vojske i bez zaostajanja. Samo nekoliko stvari koje bih dodao je ploča s najboljim natjecanjem za natjecanje i možda značajka autobattle za uklanjanje ponavljajućih dodira "Bitka", a zatim "Lv. (x)". Pozitivni rezultati, svakako se nadamo da ćemo vidjeti još ažuriranja!
Odlucna
Super zabavna igra do sada, nisam osjetio potrebu ili bio pod pritiskom da nešto kupim za nastavak. Cijene se čine poštenim za ono što nude, VIP je malo precijenjen u usporedbi sa sličnim igrama. Svakako provjerite ovo i podržite ovaj tim!
Da su malo veći nivoi bila bi četvorka igra treba još optimizirati
Igra je zabavna, ali jako brzo postaje monotona, nakon što završite ekspedicije, nedostaju joj neki zabavni posebni događaji koji uključuju vašu vojsku, a lov na glave se čini kao način koji je jednostavno zanemaren dok je imao stvarno dobar potencijal...
Nema smislaaa uvijek pobjedimja
Zaista uživam u ovoj igri jer je laka, jednostavna, reklame nisu problem i postoje prepreke na koje nailazite i to je sjajno jer vam daje više stvari za napraviti. Bilo je trenutaka kada ste morali neko vrijeme brusiti, ali uostalom ne volite izazove? Također ovo dolazi od besplatnog igrača. Ima još puno stvari koje bih želio reći o tome zašto je ova igra odlična, ali to ostavljam onima koji razmišljaju o preuzimanju. Nadam se da će vam se svidjeti kao i meni
Ekstra
Laki leveli
Ovo nije toliko igra koliko je to sustav za isporuku oglasa. Svaka 'bitka' traje oko 9 sekundi i svaki put bez napora ubijate neprijatelja. Nadogradnje i neprekidne pobjede daju osjećaj postignuća, ali za napredovanje nije potrebna nikakva strategija ili vještina. Da biste povećali svoje novčiće, morate pogledati reklamu od 30 sekundi između svake bitke od 9 sekundi. Slijedeći trend, oglasi su obično obmanjujući i ne predstavljaju stvarnu igru.
Ova igra me iznenađuje koliko je zarazna i zabavna posvuda. Ali to su neki nedostaci koji ga drže od 5 zvjezdica. Multiplayer je ograničen tako što vas povezuje putem Facebooka, što me natjeralo da otvorim Facebook račun, a čak mi i kada sam to učinio, i dalje mi nije dopuštao povezivanje. Stvarno želim ovoj igri dati 5 zvjezdica, ali frustrirajući sustav za više igrača samo je sputava od toga.
Nije onako kako izgleda u reklamama, ali je dobra igra s 5 zvjezdica
Uglavnom, ovo je zabavna igra. Međutim, potrebno je napraviti nekoliko promjena: 1) Igrači bi trebali dobiti izbor na kojim će herojima koristiti djeliće na višim razinama. Čini se da se pojavljuju samo za heroje koje nitko zapravo ne koristi. 2) U kampanji, s krugom dragog kamenja, ako odaberete 3x, trebali biste također dobiti 3x drago kamenje, a ne samo novčiće, pogotovo jer se drago kamenje koristi daleko većom brzinom. 3) Trebao bi dobiti novi lik trupe svakih 500 rundi. 4) Broj kovanica, dragulja i tako dalje koji dobijete trebao bi se povećavati kako idete.
Art of War: Legions Strategy awr
Igra je ugodna. Međutim, stvarno je bijesno da svaki put kad zaradim novu škrinju, sat se resetira, trenutno imam 21 škrinju i 7 sati dok jednu ne mogu otvoriti. Osim ako ne zaradim još jednu, vrijeme se resetira. Svaka škrinja treba imati svoje vremensko ograničenje, a ne jednu škrinju svakih 8 sati. Jako teško zaraditi dragulje.
Lijepo, ali postaje dosadno
Dobra igra
Zahtijeva internet. Ne želim da igre koje moraju biti na internetu prikupljaju moje podatke. Kako bi bilo da se vratimo jednostavnosti?
Dobra igra. Auto-generator za dragulje je prilično uredan. Oglasi nisu nametljivi. Sviđa mi se.
Zabavno na početku, ali kako napredujete (i ako ste konkurentni kao ja) iskušenje i potreba da potrošite (vrijeme/novac) da biste se rangirali su ogromna. Ako želite biti među 100 najboljih, planirajte tisuće dolara .Dnevni izazovi su nezgrapni - potrebno je nekoliko sati za dovršetak, što trebate učiniti kako biste bili konkurentni - počinje se osjećati kao posao. Možete igrati besplatno, ali ako je to sve što želite, pronađite drugu igru. Razvijači imaju puno pravo navesti vas da platite, ne žalim se, ali znate u što se upuštate
Sve je jasno kako funkcionira a to je pay to play!. Igra je zasnovana na algoritmima u svim segmentima jer sam je testirao. Fokusirajte se na legendarne Heroes i onda Devsi potpuno promijene koncept onoga na šta ste trošili dragulje tako da sljedeći put morate ponovo, dakle trošiti novac. Zadnja promjena u igri je katastrofa i mnogo njih napušta igru pogotovo stari igrači koji više ne moraju trošiti novac jer Devsi nemaju koristi od njih pokušavajući od novih igrača izvući što više novca. 👎👎👎
Igrica je ok
Art of War: Legions কৌশল ztb
Dosadno - bez izazova brušenje Imate malo kontrole nad bitkama. Prilično je teško stvarno napraviti održivu prilagođenu vojsku, jer dobivate toliko različitih nasumičnih jedinica umjesto onih koje želite. Nemogućnost odabira jedinica koje ćete kupiti je neugodna. Na kraju ćete imati sve jedinice da napravite svoju vlastitu vojsku, ali nikad nisam došao do te točke, unatoč tome što sam bio na razini 1700.
NE PREUZMAJTE!!! MOLIM PROČITAJTE!!! Verzija prikazana u oglasima na platformama društvenih medija nije prava igra. U ovoj igri nema matematike ili modernog elementa. Bez obzira na koliko razina igrate, ploča se ne mijenja. Što se razvojnih inženjera tiče, spremite pripremljeni odgovor. Znate da krivotvorite oglase samo da biste naveli ljude da preuzmu igru i ukradu im novac. Prijavit će ovu igru Googleu kao prijevaru.
Stalno me izbacuje iz igrice taman udem odmah me izbaci
Malo monotona ali okej.
⚜⚜⚜
Ova igra je top jako mi je zakon i volim se birit u igricama
Lažni oglasi
Nezaboravno iskustvo 😂
Jeste li ikada platili dodatni/VIP sadržaj, nabavili novi telefon, izgubili SAV svoj napredak, a programer ga ne može vratiti? Predstavljam, Fastone igre. 2 slaba maila i sada ne odgovaraju. Ostavljen da umre. haha!NEMOJTE MI REĆI DA SE ZA POMOĆ POŠALJIM E-MAILOM! VEĆ VIĐENO I NAPRAVLJENO. NISU MOGAO VRAĆATI IGRU I PRESTANAK ODGOVARATI.
Njegov pretposljednji dio za smeće u solo modu kako dati NPC-u 4 dvorca i početi s 2? Vaša igra doslovno nema smisla
Dajem ovoj igri 3 zvjezdice za kreativnost. To je pristojna igra. Ali biste dobili 5 ako se igra podudara s reklamom koja ide uz igru.
Zabavna igra.Izvrsna igra
Neću što reći
Art of War: Legions Estratégia msjq
Art of War: Legions Strategy awr
Super i preporucam je za djecu
Igra se gotovo uvijek ruši kada pokušam gledati reklame za dodatne novčiće (ali ne i kada gledam oglase za smanjenje vremena na kutijama, što je vrlo sumnjivo). Teško se natjecati kao slobodan igrač u pvp-u s igračima koji plaćaju. Sučelje nije optimizirano za donošenje strateških odluka o trupama i herojima. Mnogo bezumnih klikova na gumbe za mljevenje kovanica i dragulja. Ima potencijal da bude stvarno zabavna igra, samo da je implementirana bolje i manje pristrano u korist plaćenih igrača.
Sve u svemu, prilično zabavna igra. Oglasi koje vidite na drugim aplikacijama mogu biti malo zavarujući, ali mislim da užitak koji dobijem iz načina ekspedicije uvelike nadoknađuje sve takve prirode. Primijetio sam da su programeri vrlo ljubazni i odgovorni, pa se nadam da bi igra mogla postati više od onoga što jest. Moja jedina želja je za više razina ekspedicije, ali također shvaćam da će možda biti teško napraviti nova poglavlja dok pokušavate zadržati bitke originalnima.
Dobar ubojica vremena za mene. Prilično uživam. Jedina stvar koju bih promijenio je da se mjerači vremena na škrinjama, SVE škrinje, pokreću kada ih nabavite. Imam preko 20 škrinja koje samo stoje tamo jer morate otvoriti jedan da biste pokrenuli mjerač vremena na sljedećem. Ovo je JEDINA negativna stvar koju imam. Sve ostalo je pozitivno. Oglasi vam nisu nagurani u grlo. Možete igrati brzo ili sporo. Možete eksperimentirati s trupama i trčati kako god želite. Nastavite tako i ako možete, popravite mjerače vremena