Post by muslesslegbyhel on Mar 7, 2022 14:43:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PIXEL PUZZLE COLLECTION ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PIXEL PUZZLE COLLECTION IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ PIXEL PUZZLE COLLECTION 2022 version ▞▞▞
Я б поставив 5, але я досяг точки, коли я закінчив з кожною головоломкою, і мені доводиться чекати 3 години на кожну головоломку з босом. Ви можете додати більше головоломок або дозвольте мені розгадати більше головоломок, оскільки інші місця просто говорять "стоп"
5 зірок, якщо ви додасте підтримку пера.
Це буквально просто пікрос. Це добре і все, але ви вдаритеся об стіну, де буквально неможливо грати. Усі звичайні головоломки будуть зроблені, і ви будете просто чекати, коли головоломки з босом будуть виходити кожні 3 години.
Чудовий додаток picross! Безумовно, хотів би більше музичних треків, особливо мені подобаються помітні та енергійні. Крім того, може бути кнопка після головоломки, щоб перейти прямо до іншої, замість того, щоб повернутися на головний екран? РЕДАГУВАТИ: альтернативний метод заповнення блоків у Picross Galaxy (стиль Gameboy) значно полегшує роботу над великими головоломками! Чи є шанс, що можна реалізувати для цієї гри?
Після оновлення Android 12 гра була видалена, і її неможливо перевстановити. Фантастична гра, коли вона працювала, але в неї більше не можна грати.
Я поставив йому 5 зірок, але зменшу його до 2. Очікування головоломок з босом стає безглуздим, коли ви закінчите всі звичайні головоломки. мені знадобиться близько 12 днів без сну та розгадування головоломок кожні 3 години – щоб завершити колекцію. удачі з цим...
Загалом, досить хороша гра. Мені подобаються ідеї головоломок мідбоса та боса, створених шляхом розгадування окремих головоломок, мені дуже подобається ідея та те, як вона грає в грі. Головоломки досить міцні, і я закінчив усі звичайні, і вони досить добре збалансовані за складністю, і ви можете грати кілька годин. Графіка міцна і покращується за допомогою головоломки. Основні кривдники: функція масштабування в основному марна, оскільки вона надто збільшує масштаб, щоб принести реальну користь, а за замовчуванням її масштабування значно зменшується, щоб бути дуже точним, що вам потрібно в таких іграх. Точність при натисканні на пробіл може бути трохи хиткою, оскільки фактичні хітбокси дійсно малі в режимі перегляду за замовчуванням, і для заповнення потрібно кілька спроб і заповнити правильний (у кінцевому підсумку я б потрапив у сусідні пробіли, а не в який я хотів часто, і мені доведеться витрачати час на скасування або зміну типу інструменту, який я використовував). Спливаючі вікна для інших ігор від Konami з’являються КОЖНИЙ РАЗ, ЩОДО ВИ ВИХОДИТЕ ДО МЕНЮ. Зрозуміло, у мене вийшло достатньо, щоб я міг їх скасувати до того, як вони повністю з’являться (і це досить легко зробити), але все одно смішно. І, нарешті, є таймер очікування на 3 ГОДИНИ для головоломок з босами. І вони складають близько 30% гри. На момент написання цього огляду я закінчив усі головоломки, які не є головоломками з босами, а також деякі головоломки з босами. У мене 82% завершення. Тож мені доводиться входити в систему кожні 3 години, щоб зробити одну потенційно дуже легку чи дуже складну головоломку, зробити її за 2-5 хвилин, вийти з системи та чекати ще 3 години на наступну. Чесно кажучи, це гріх, такий смішний, непотрібний і ганебний. А коли ви закінчите всі звичайні головоломки, 3 слоти, які ви отримуєте за виконання звичайних, просто блокуються, ви навіть не зможете просто грати в окремі головоломки з босами. Просто дуже дурний. Незалежно від того, я отримав задоволення від гри, і це була чудова трата часу/розваги. Я не завзятий шанувальник Konami, але мені подобаються такі ігри, тому, якщо ви один або обидва, ви добре проведете час. Варто придбати, оскільки він безкоштовний, навіть якщо він намагається змусити вас переглянути інші програми, за які ви можете заплатити
Не працює з S Pen, принаймні не на моєму Note 4.Ці ігри в стилі Picross мають значну користь від стилуса, і це розчаровує, що немає підтримки.
Я люблю picross, але цей інтерфейс зводить мене з розуму. Забагато часу простою між головоломками.
Немає можливості перенести збережені дані, незважаючи на підключення до Google Play.
Я лише на 2 відсотки, тому я ще не встиг відчути більші частини. Але фактор ностальгії великий! Особливо з класичною музикою Konami та звуковими ефектами! Він грає так само, як пікрос, дуже плавний і зручний для користувача.
не можна пропустити підручник
Непогана гра. У мене 75,4% і залишилися тільки головоломки з босами. Проблема в тому, що вони все ще заблоковані за таймером. Я б хотів зробити це на 100%, але з такою швидкістю це займе вічність.
Весело, але лише до певної точки. Ви можете запускати до трьох звичайних головоломок (включаючи частини міні-боса) за один раз, і коли одну буде виконано, вона негайно переходить до наступної. Кожні три години ви можете працювати над шматочком пазла Boss. Після того, як цей твір буде зроблено, потрібно чекати ще три години. Якщо у вас не залишилося звичайних головоломок, ви можете грати лише раз на три години. Оновлення: після того, як ви розіграєте всі головоломки один раз, ви зможете грати в них знову в експертному режимі без очікування.
Це хороший додаток для нанограм, однак, як тільки ви завершите всі звичайні головоломки, вам доведеться чекати 3 години між головоломками Boss. Немає реклами, що чудово. Але я ніколи не зрозумію гри, яка змушує вас чекати, щоб грати в неї. Було б чудово, якби таймер видалили, як тільки ви розберете всі звичайні головоломки. Я на 78% готовий і видаляю.
Нещодавнє оновлення мого телефону видалило гру. Google play не дає мені перевстановити. Чудова гра, коли ви можете грати в неї, але це потрібно виправити!
Таймер начальника занадто довгий. Закінчив усі головоломки, але ще не вистачає тонн головоломок з босами. Слід додати опцію для проходження головоломок з босами після завершення всіх інших головоломок. Все одно чудова гра.
немає способу придбати функцію видалення реклами і немає способу заощадити відстой... інакше це дійсно весела та крута версія picross. будь ласка, додайте ці функції!
PIXEL PUZZLE COLLECTION Hádanky uqr
Мені дуже подобається ця гра. Я просто хотів би вибрати складність для себе. Я граю в багато головоломок, що не є нонограмами, і потреба завершити всі дрібніші головоломки, перш ніж отримати доступ до більш складних рівнів, викликає розчарування. Крім того, чи є спосіб придбати підказки? Таймер підказок не запускається, коли гру закрито, тому отримати підказки неможливо, якщо я не залишу свій телефон увімкненим протягом 10 хвилин!
Досить веселий спосіб вбити час. Шкода, що немає трофея на 200% виконання. Таке враження, що я даремно витратив час.
Де кнопка далі 😅
Редагувати: додано підтримку стилуса, і це чудово!! якби ця гра мала підтримку стилуса, це було б чудово. Керування своїми нестійкими пальцями спричиняє забагато помилок на більш жорстких сітках. Будь ласка, додайте підтримку для використання стилуса!
Sonic Jump Pro Pelihalli hzif
Це весело, але швидко. Для використання є таймер, а класичні мелодії відеоігор класні, але іноді можуть відволікати. Це не розслаблююча гра в пікрос, але вона все одно весела. Іноді я просто хочу послухати старі саундтреки відеоігор.
Це дійсно міцна гра та весела трата часу. 3-годинний таймер для головоломок з босами дратував, але в кінцевому підсумку він не був тим, як усі кажуть. Однак після завершення останньої головоломки та розблокування нового режиму гри мої 5 зірок впали до 3. Це просто переробка старих головоломок з кількома новими без доступу до вашої кнопки «X out». Експертні головоломки могли бути 20 x 20 або Mega Picross. Мені подобається гарне завдання, але вилучення частини логіки з логічної головоломки не робить Konami вищою складністю.
це нормально, я більше більша дошка, маленькі занадто часто повторюються. Вибачте, потрібно видалити.
Чудова гра pricross і за допомогою note s-pen дуже легко керувати... єдине погане, що я виявив, це відсутність хмарного збереження... мені довелося скинути телефон, і весь мій прогрес був втрачений... і це це дууууууа гра....
Прекрасна маленька гра, яка може запропонувати трохи більш зручний для дотику інтерфейс. Головоломки всі справедливі (примітка: поки що я зробив лише 16%), хоча деякі з них змушували мене чухати голову довше, ніж я хочу визнати. Безумовно, потрібен стилус для головоломок 15x15, якщо ви граєте на телефоні; в іншому випадку, удачі вам бути точним, і правий край буде надзвичайно важкодоступним! Функція збільшувального скла також не така корисна, як хотілося б.
Чудова гра з безліччю головоломок. Довелося зменшити одну зірку, тому що в останньому оновленні на головний екран додалося дуже настирливу рекламу. Так погано, що на моєму Surface Duo оголошення відкриває повноекранне спливаюче вікно на іншому екрані. Я б поставив їй за це 1 зірку, але ця гра все одно хороша.
середній, але приємний.
Зникнути після виконання 180% :/
Дав би кращий огляд, але не можу отримати більше підказок через те, що гра не грає в рекламу, яку мені потрібно подивитися, щоб отримати більше підказок. ВІН ЗЛОМАНО! БУДЬ ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ!
Весела гра пікрос/нонограм на тему ретро-відеоігор. Хотілося б, щоб заповнені пробіли та пробіли X були розділені, щоб ви могли заповнити X пробілів лінії, а потім просто провести одну пряму лінію заповнених пробілів, але це все одно весело.
Чудова гра, але забагато реклами. Я б із задоволенням заплатив пару доларів за вимкнення реклами, якби це була можливість
Чудова функція автоматичного заповнення X, веселі звуки та музика, але я думав, що це буде як справжні піксельні зображення з ігор або принаймні колекції/галереї. Інакше чудова нонограма.
З виходом виправлення 1.0.1 грати стало набагато легше. До рівнів 15x15 потрібно звикнути, оскільки клітинки можуть бути дуже малими, навіть на Galaxy S9. Зум працює добре, хоча ви повинні натискати клітинки одну за одною. Хоча загалом мені подобається!
PIXEL PUZZLE COLLECTION Hádanky uqr
Гарний темп для початківців
Чекати на головоломки з босом не можна. Закінчив усі інші головоломки. Не буду чекати, щоб закінчити босів
Це проста гра Picross з чарівною ретро-естетикою. Це сподобається всім фанатам Picross. Спочатку реклама відсутня, але стає все частіше.На щастя, вони не дуже нав'язливі і рекламують лише продукцію Konami.
Немає простого способу складати пазли один до одного, і майже після кожної головоломки з’являється оголошення.
Жахлива дратівлива музика, жахливий вступний посібник, який неможливо пропустити.
Щоразу, коли ви закінчуєте рівень, є реклама, але вийти з неї дуже легко. Найкраща гра такого типу, в яку я коли-небудь грав. Гра може бути трохи чистішою, але все одно дивовижною.
PIXEL PUZZLE COLLECTION ปริศนา tvkq
PIXEL PUZZLE COLLECTION ปริศนา tvkq
Ця гра фантастична. Чудові головоломки, гідний виклик, ностальгічні образи. Одна проблема: настає момент, коли ви розгадали всі головоломки, за винятком головоломок з босом, які відкриваються кожні 3 години. Таким чином, ви можете закінчити гру лише для того, щоб грати кожні 3 години, що може бути дійсно втомливим. Особливо, якщо ви шукаєте досягнення. Але для гри Picross я рекомендую цю, оскільки це було дуже весело.
Це чудова гра, яку я ніколи не переможу, тому що після того, як ви розберете всі звичайні головоломки, вам доведеться ЧЕКАТИ 3 ГОДИНИ між головоломками з босом! У мене на це не вистачає терпіння. Серйозно, чому це така річ??
Найбільш глуха та найгірше контрольована версія Picross. Ви можете грати лише в випадково призначені головоломки (тому що хто хоче вибирати власне право), другі головоломки 15x15, яким призначено сенсорне керування, стають нежиттєздатними, а параметр Virtual Pad викликає сміх. D-Pad такий маленький і не реагує, ви також можете дотримуватися сенсорного керування, навіть коли майже неможливо не товстити ще один квадрат. Здається, що гру створив хтось, хто ніколи не грав у гру Picross.
Гра абсолютно безкоштовна, без реклами. Купа рівнів. А Експертний режим додає рівень можливості відтворення після першого завершення гри.
Кнопки не працюють і дуже дратує музика.
подобається, але потрібно більше підказок. 10 хвилин – це занадто довго, щоб чекати підказки, коли ви застрягли в головоломці.